4 personen
- 250 g mascarpone
- 50 g suiker
- 2 eieren
- 3-4 eetlepels Amaretto
- brésilienne of cacao
* Splits de eieren.
- 250 g mascarpone
- 50 g suiker
- 2 eieren
- 3-4 eetlepels Amaretto
- brésilienne of cacao
* Splits de eieren.
* Klop het eiwit met de helft van de suiker tot stijve pieken.
* Klop vervolgens het eigeel met de andere helft van de suiker tot een luchtige crème.
* Voeg de amaretto toe en klop de mascarpone door het mengsel tot u een gladde crème verkrijgt.
* Spatel het stijfgeklopte eiwit door de mascarpone-creme.
* Schep in hoge glazen en laat enkele uren opstijven in de koelkast.
* Spatel het stijfgeklopte eiwit door de mascarpone-creme.
* Schep in hoge glazen en laat enkele uren opstijven in de koelkast.
* Bestrooi net voor het serveren met brésilienne of cacaopoeder en werk af met een koekje.
Tip:
- 1 blaadje gelatine weken en laten oplossen in verwarmde Amaretto.
- Versier met Amarenakersen en een beetje sap.
Solo
Geen opmerkingen:
Een reactie posten