Pagina's

dinsdag 13 september 2016

Visvinkjes in paprikasaus

4 personen

- 5 visvinkjes van zalm en kabeljauw (diepvries)
- 200 g paprika
- 4 tomaten
- 1 ui
- 3 eetl. lichte room
- 1.5 dl droge witte wijn
- 2 eetl. olijfolie
- 2 blaadjes basilicum
- peper en zout
- instantsausbinder


* Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze 10 sec. in kokend water dompelt) en snij in blokjes.
* Snipper de ui en het basilicum en snij de paprika in reepjes.

* Verhit de olijfolie in een kookpan en stoof de ui glazig.
* Voeg de paprikareepjes toe en laat al roerend stoven gedurende 2 à 3 min.
* Doe er de stukjes tomaat en de witte wijn bij en kruid met peper en zout. 

* Leg de diepgevroren visvinkjes erbovenop, dek af en laat gedurende ca. 20 min. gaar worden op een zacht vuurtje, zonder te laten koken.
* Voeg de room en het basilicum toe en bind lichtjes met instantsausbinder.

* Serveer met verse pasta of rijst.


Bron: https://www.colruyt.be/nl/recept/visvinkjes-paprikasaus

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen