4 personen
- 500 g krieltjes in de schil
- 1 eetlepel verse rozemarijnnaaldjes
- 2 tenen knoflook
- ½ eetlepel olijfolie
- grof zeezout
- versgemalen zwarte peper
* Boen de krieltjes zo nodig schoon onder stromend water en dep ze droog met keukenpapier.
* Snij de knoflook in plakjes.
* Meng de krieltjes in een kom met de olijfolie, rozemarijn en knoflook.
* Verwarm de airfryer voor op 180 °C.
* Bak de aardappeltjes krokant (24 minuten).
* Doe ze over in een schaal en bestrooi ze met zout en peper.
Variatie:
* Snijd de aardappelen in blokjes en week deze in water voor tenminste 30 minuten. Laat ze uitlekken en droog ze met keukenpapier.
Bron:
http://www.philips.be/c-m-ho/philips-chef/recepten/hoofdgerecht/recept-detail-krieltjes-met-rozemarijn
Geen opmerkingen:
Een reactie posten