Pagina's

woensdag 31 augustus 2016

Krieltjes in de schil met rozemarijn

4 personen

- 500 g krieltjes in de schil

- 1 eetlepel verse rozemarijnnaaldjes
- 2 tenen knoflook
- ½ eetlepel olijfolie
- grof zeezout
- versgemalen zwarte peper


* Boen de krieltjes zo nodig schoon onder stromend water en dep ze droog met keukenpapier.

* Snij de knoflook in plakjes. 

* Meng de krieltjes in een kom met de olijfolie, rozemarijn en knoflook.

* Verwarm de airfryer voor op 180 °C. 

* Bak de aardappeltjes krokant (24 minuten).

* Doe ze over in een schaal en bestrooi ze met zout en peper.
 

Variatie:
* Snijd de aardappelen in blokjes en week deze in water voor tenminste 30 minuten. Laat ze uitlekken en droog ze met keukenpapier. 

Bron:
http://www.philips.be/c-m-ho/philips-chef/recepten/hoofdgerecht/recept-detail-krieltjes-met-rozemarijn

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen