Pagina's

zaterdag 27 augustus 2016

Pastasalade met gerookte zalm

3 personen

- 300 gr pasta
- 1 komkommer 
- 4 tomaten 
- 1 grote paprika 
- 1 groot blik maïs 
- 80 gr kaas
- 200 g gerookte zalm 

Dressing:

- een grote eetlepel verse/diepvries kleingesneden Dille
- 3 koffielepels italiaanse pizzakruiden (oregano, thijm, majoraan)

- twee theelepels grove mosterd
- 5 eetlepels olie

- 2 eetlepels citroensap
- 1 grote teen knoflook
- peper & zout

- kruidenstokbrood of stokbrood + kruidenboter

* De al dente gekookte pasta spoelen met koud water en laten afkoelen.
* De komkommer, paprika, kaas en tomaten in blokjes snijden.
* De gerookte zalm fijnsnijden.
* Laat de maïs uitlekken.

* Maak de dressing.
 
* Roer de dressing door de afgekoelde pasta en laat dit een tijdje intrekken.

* De maïs, komkommer, tomaat, paprika, kaas, zalm onder elkaar mengen. 
* Voeg hierbij de pasta en meng goed.
 
* Stokbrood in plakjes snijden en ieder plakje met kruidenboter besmeren of kruidenstokbrood afbakken.

Serveertips
:
- Fris opdienen.
- Kan een dag op voorhand gemaakt worden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten