- 300 gr pasta
- 1 komkommer
- 4 tomaten
- 1 grote paprika
- 1 groot blik maïs
- 80 gr kaas
- 200 g gerookte zalm
Dressing:
- een grote eetlepel verse/diepvries kleingesneden Dille
- 3 koffielepels italiaanse pizzakruiden (oregano, thijm, majoraan)
- twee theelepels grove mosterd
- 5 eetlepels olie
- 2 eetlepels citroensap
- 1 grote teen knoflook
- peper & zout
- kruidenstokbrood of stokbrood + kruidenboter
* De al dente gekookte pasta spoelen met koud water en laten afkoelen.
* De komkommer, paprika, kaas en tomaten in blokjes snijden.
* De komkommer, paprika, kaas en tomaten in blokjes snijden.
* De gerookte zalm fijnsnijden.
* Laat de maïs uitlekken.
* Maak de dressing.
* Roer de dressing door de afgekoelde pasta en laat dit een tijdje intrekken.
* De maïs, komkommer, tomaat, paprika, kaas, zalm onder elkaar mengen.
* Voeg hierbij de pasta en meng goed.
* Stokbrood in plakjes snijden en ieder plakje met kruidenboter besmeren of kruidenstokbrood afbakken.* De maïs, komkommer, tomaat, paprika, kaas, zalm onder elkaar mengen.
* Voeg hierbij de pasta en meng goed.
Serveertips:
- Fris opdienen.
- Kan een dag op voorhand gemaakt worden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten