6 personen
- 250 gr speculoos
- 250 gr speculoos
- 100 gr gepelde noten
- 100 gr boter
- 500 gr volle verse kaas
- 100 gr boter
- 500 gr volle verse kaas
- 250 gr fijne suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 2 eetlepels vanillepoeder
- 3 eieren
- 25 cl room
- springvorm: 24-26 cm
* Oven voorverwarmen op 180°C.
* Bekleed een springvorm met bakpapier.
* De noten en koekjes fijnmalen.
* Laat de boter smelten tot ze zacht is. (niet vloeibaar).
* De koekjes, noten en boter goed mengen en verdelen over de bodem van de vorm.
* Meng de kaas met de suiker, de vanillepoeder en de eieren.
* Voeg er dan de room aan toe en roer alles glad.
* Giet de kaasmengeling over de taartbodem.
* Bak de taart 50-60 minuten in het midden van de oven.
Bron: https://www.kookweb.be/menu_detail.php?Kaastaart%20met%20speculoos%20en%20noten
Geen opmerkingen:
Een reactie posten