2 personen
- 14 krabstaafjes
- 10 blauwe of witte druiven
- 20 meloenbolletjes met aanhangend sap
- 1 koffielepel fijngesnipperde lente-ui
- peterselie
- wat olijfolie
- gemengde salade
Slasaus:
- 1 eetlepel yoghurt
- 2 eetlepels mayonaise
- ketchup
- 1 eetlepel appelcider, witte wijnof whisky
- curry
- (eventueel wat mammoet- of andalousesaus)
- peper en zout uit de molen
* Snij de krabsticks in schuine stukjes en doe ze in een kom.
* Halveer de druiven en verwijder de pitjes.
* Peterselie fijn snipperen.
* Voeg de druiven, meloenbolletjes en de lente-ui bij de surimi sticks.
* Laat de smaken even intrekken.
* Maak ondertussen de slasaus en breng op smaak met peper en zout.
* Leg wat gemengde sla op twee borden met daarop de surimi-salade.
* Overgiet met de slasaus en bestrooi met wat fijngesnipperde peterselie.
* Opdienen met toast, stokbrood of brood.
Bron:
Smulweb
Geen opmerkingen:
Een reactie posten