- 250 g eiwit
- 250 g bloemsuiker
- 250 g kristalsuiker
* Oven voorverwarmen op 120°C.
* Doe het eiwit in een kom en voeg er de griessuiker bij.
* Goed opkloppen tot je de strepen van de kloppers ziet.
* Klop er op het einde nog de bloemsuiker en de lepel maïszetmeel onder.
* Spuit het eiwit op bakpapier met voldoende ruimte tussen de verschillende meringues.
* Spuit het eiwit op bakpapier met voldoende ruimte tussen de verschillende meringues.
* Bak gedurende 1 uur op 120 graden (met de oven op een kier zodat het vocht weg kan.)
Variatie:
- 1 koffielepel oploskoffie, cacaopoeder per 4 eiwitten toevoegen voor het stijf slaan van het eiwit.
Variatie:
- 1 koffielepel oploskoffie, cacaopoeder per 4 eiwitten toevoegen voor het stijf slaan van het eiwit.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten