Salsa:
- 400 g tomaten, in kleine blokjes gesneden
- 50 g gedroogde tomaten op olie
- 1 rode ui
- 4 teentjes knoflook
- 1/2 groene paprika
- 1/2 komkommer
- 2 lente-uien
- 2 eetlepels kappertjes
- peterselie en / of basilicum of lavas of selderij of bieslook
- citroenmelisse
Dressing:
- 2 eetlepels azijn
- 6 eetlepels olie
- peper en zout
* Zongedroogde tomaten laten uitlekken en in reepjes snijden.
* Kappertjes laten uitlekken.
* Komkommer en paprika schillen en in kleine blokjes snijden.
* Tomaten van zaadjes ontdoen en in kleine blokjes snijden. Eventueel schil verwijderen.
* Ui en fijn snipperen.
* Knoflook persen.
* Lente-ui in dunne ringetjes snijden.
* Kruiden grof hakken.
* Meng de salsa ingrediënten.
* Maak de dressing en meng door de salsa.
* Breng op smaak met peper en zout.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten