- 1,5 dl dunne appelmoes
- 3 eieren
- 150 gram suiker
- 150 gram zelfrijzend bakmeel
* De oven voorverwarmen op 175 °C.
* De suiker bij de eieren voegen en lichtgeel kloppen.
* Afwisselend zelfrijzende bloem en appelmoes toevoegen.
* Vorm bekleden met bakpapier en het beslag erin scheppen.
- 3 eieren
- 150 gram suiker
- 150 gram zelfrijzend bakmeel
* De oven voorverwarmen op 175 °C.
* De suiker bij de eieren voegen en lichtgeel kloppen.
* Afwisselend zelfrijzende bloem en appelmoes toevoegen.
* Vorm bekleden met bakpapier en het beslag erin scheppen.
* De cake bakken gedurende 1 uur bij 175°C en in de vorm laten afkoelen.
Varieties:
- 75 g chocoladepasta verwarmen en over de cake scheppen. Bestrooien met chocoladevlokken.
- Kaneel en rozijnen of krenten aan het deeg toevoegen.
- 1,5 lepel sinaasappel- of andere jam, rasp van een halve sinaasappel en een eetlepel oranjebloesemwater aan het deeg toevoegen.
Airfryer: ca. 45 minuten gaar op 160 graden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten