4 personen
- 2 avocado's
- 400 g tonijn (blik)
- 1 lente-/bosui of 1 sjalotje
- bieslook
- 2 eieren
- mayonaise naar smaak
- zout & peper
- worcestershiresaus
- tabasco
- worcestershiresaus
- tabasco
- sla
* Eieren in 8 minuten hard koken en in koud water laten afkoelen.
* Snipper de sjalot of de lente-ui en knip de bieslook fijn.
* Kruiden met peper, zout, worcestershiresaus en tabasco.
* Eieren pellen en in plakjes snijden.
* Verdeel de sla over 4 borden
en schep het mengsel erop.
* Garneer met plakjes ei en de rest van de bieslook.
Tips:
- Voeg eventueel een 1 eetlepel kappertjes aan toe.
Bron:
http://www.smulweb.nl/recepten/1147393/Avocadotonijnsalade
Geen opmerkingen:
Een reactie posten