4 personen
- 250 g rode bessen
- 2 perziken
- 1/2 meloen
- 2 eetlepels Grand Marnier of sinaasappelsap
- vanillesuiker
- garnering: muntblaadjes
* Bessen wassen, uit laten lekken en ritsen.
* Perziken schillen en in partjes snijden.
- garnering: muntblaadjes
* Bessen wassen, uit laten lekken en ritsen.
* Perziken schillen en in partjes snijden.
* De meloen halveren en het vocht en de zaadjes verwijderen.
* Bolletjes uit het meloenvruchtvlees steken.
* Fruit door elkaar scheppen met sinaasappelsap en honing.
* Laat 1 uur trekken.
* Garneren met munt
* Garneren met munt
Tips:
- Lekker als dessert of bij een koud buffet.
Bron:
http://www.smulweb.nl/recepten/990108/Fruitsalade-met-rode-bessen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten