Pagina's

maandag 25 maart 2013

Remouladesaus

- mayonaise  
- 1 eieren, hardgekookt
- 1 kleine sjalot 
- een handvol peterselie 
- een tiental takjes bieslook 
- 8 kleine augurkjes
- 1 koffielepel kappertjes 

- peper en zout

Mayonaise maken met dragonazijn.

*  De eieren, sjalot, peterselie, bieslook, augurkjes en kappertjes fijnhakken.

* Voeg geleidelijk mayonaise toe tot alle ingrediënten bedekt zijn met een laagje mayonaise. Ze moeten er niet in zwemmen. 
* Op smaak brengen met peper & zout.

* Voeg eventueel nog wat meer augurk of kappertjes toe, dit naar smaak.

Tips:
- Wat verse dragon fijnhakken samen met de andere kruiden i.p.v. dragonazijn.

Bron:
http://missaiesj.be/recepten/tartaarsaus/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten