4 personen
- 250 g yoghurt
- 75 g poedersuiker of vanillesuiker
- 250 ml slagroom
- 100 ml sinaasappelsap
- 3 gelatineblaadjes ISFI (3.5 g)
- 1 mango (rijp)
- 100 g muesli (met gehakte nootjes)
- 2 eelepels honing
* Week de gelatine in koud water.
* Verwarm het sinaasappelsap en los er de gelatine in op.
* Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
* Meng de suiker en het fruitsap met de yoghurt.
* Klop de slagroom half op en meng met de yoghurt.
* Schil de mango en verwijder de pit.
* Snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
* Verdeel de mango over 4 glaasjes.
* Schep de yoghurtcrème in de glaasjes.
* Laat 2-3 uur opstijven in de koelkast.
* Doe de muesli met de honing in een pannetje en laat ’m op een laag vuurtje al roerend goudbruin kleuren.
* Werk de glaasjes af met deze mueslicrumble.
Bron:
http://www.libelle-lekker.be/recepten/eten/3960/yoghurtpudding-met-mango
Geen opmerkingen:
Een reactie posten