Pagina's

donderdag 20 september 2018

Romige tomatensaus met chorizo

4 personen

- 1 grote ui
- 1 teentje knoflook
- olijfolie
- 400 g gepelde tomaten
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 zoete puntpaprika
- 200 g chorizo
- scheutje room
- verse tijm, basilicum, oregano of peterselie
- vers gemalen, zwarte peper
- snuifje zout

* De ui en de knoflook fijn snipperen.
* De chorizo in kleine stukjes snijden of eventueel vermalen.
* Snij de paprika in blokjes.

* De ui aanfruiten in een beetje olijfolie. 
* De chorizo, knoflook en tomatenpuree toevoegen en laten meestoven. 
* Daarna de paprikablokjes en de gepelde tomaten. Breek de tomaten met een vork in stukken. 
* Kruiden met peper, beetje zout en de verse kruiden. 

* Laat de saus pruttelen en voeg op het einde een scheutje room toe. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten