Met gerookte zalm
- 200 gr roomkaas op kamertemperatuur
- 100 gr gerookte zalm in kleine stukjes (zalmsnippers)- vers gemalen peper
- bieslook
* Bieslook fijn knippen.
* Pureer de room met de zalm in de keuken machine.
* Breng op smaak met peper en bieslook.
* Serveer in een schaaltje en strooi er nog wat bieslook over.
* Lekker met stokbrood of toast.
Met tomaat en olijven
Met tomaat en olijven
- 1 pakje roomkaas
- 1 eetlepel tomatenpuree of gedroogde tomaten
- 20 zwarte olijven zonder pit
- 1-2 teen knoflook
* Zwarte olijven en gedroogde tomaten heel fijn snijden.
* Knoflook persen
* Meng het goed door elkaar laat even staan zodat de smaken in kunnen trekken.
- 1-2 teen knoflook
* Zwarte olijven en gedroogde tomaten heel fijn snijden.
* Knoflook persen
* Meng het goed door elkaar laat even staan zodat de smaken in kunnen trekken.
* Lekker met vers Turks brood of stokbrood.
Bron: https://www.ah.nl/kookschrift/verzameld-recept?id=202430&userid=260111
Bron: https://www.ah.nl/kookschrift/verzameld-recept?id=202430&userid=260111
Geen opmerkingen:
Een reactie posten