Pagina's

vrijdag 21 september 2018

Roomkaas-smeersel

Met gerookte zalm

- 200 gr roomkaas op kamertemperatuur
- 100 gr gerookte zalm in kleine stukjes (zalmsnippers)
- vers gemalen peper
- bieslook

* Bieslook fijn knippen.

* Pureer de room met de zalm in de keuken machine.
* Breng op smaak met peper en bieslook. 

* Serveer in een schaaltje en strooi er nog wat bieslook over.
* Lekker met stokbrood of toast.

Met tomaat en olijven

- 1 pakje roomkaas
- 1 eetlepel tomatenpuree of gedroogde tomaten
- 20 zwarte olijven zonder pit 
- 1-2 teen knoflook 

* Zwarte olijven en gedroogde tomaten heel fijn snijden.
* Knoflook persen

* Meng het goed door elkaar laat even staan zodat de smaken in kunnen trekken.

* Lekker met vers Turks brood of stokbrood.

Bronhttps://www.ah.nl/kookschrift/verzameld-recept?id=202430&userid=260111

Geen opmerkingen:

Een reactie posten