Pagina's

zaterdag 12 augustus 2017

Ovenschotel met tortellini

 4 personen

- 700 g verse tortellini (of ravioli)
- 700 ml tomatensaus met basilicum
- 300 g mozzarella (geraspt)
- 250 g gekookte ham in stukjes gesneden
- basilicumblaadjes


* De oven voorverwarmen op 200°C.


*  Kook de tortellini beetgaar in licht gezouten water.

* Schik een laagje tortellini in een ovenschaal. 
* Giet er de helft van de tomatensaus over en bestrooi met de helft van de stukjes ham en de helft van de mozzarella. 
* Leg er opnieuw een laagje tortellini op, giet er de resterende tomatensaus over en bestrooi met de resterende ham en mozzarella.
 

* Zet de ovenschotel 25 minuten in de oven. 
* Bestrooi voor het serveren met basiliucm.

Bron: https://www.dekeukenvanlidl.be/Recepten/Ovenschotel-met-tortellini

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen