4 personen
- 360 g pasta
- 300 g tonijn uitgelekt gewicht
- 12 kerstomaatjes
- 1 stukje komkommer
- 3 el pijnboompitten of hennepzaad
- gemengde salade
Dressing:
- 4 eetlepels mayonaise
- 3 eetlepels yoghurt
- ca. 8 - 16 ansjovisfilets in olijfolie
- 12 gedroogde tomaatjes
- enkele blaadjes basilicum
- enkele olijven
- tabasco
- worchestersaus
- citroensap
* De pasta gaarkoken en afgieten.
* Mix de ingrediënten voor de dressing.
* Roer de dressing onder de pasta.
* Giet de tonijn af en haal deze wat uit elkaar (niet te fijn).
* Snijd de kerstomaatjes in vier (en rooster de pijnboompitten).
* Snijd de komkommer in blokjes.
* Leg de partjes kerstomaatjes, de komkommerblokjes en de tonijn op de pasta.
* Bestrooi met het hennepzaad of de geroosterde pijnboompitten.
* Serveer met een gemengde salade. Kan zowel lauwwarm als koud geserveerd worden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten