- 150 gr. bramen of frambozen
- 75 gr. (spelt)bloem
- 2 eieren
- 125 gr ricotta
- 2 el ahornsiroop
- halve theelepel vanillepoeder
- 100 ml slagroom
- schil van een kwart sinaasappel
- snufje zout
- 3 el koude earl grey thee
- 2 eieren
- 125 gr ricotta
- 2 el ahornsiroop
- halve theelepel vanillepoeder
- 100 ml slagroom
- schil van een kwart sinaasappel
- snufje zout
- 3 el koude earl grey thee
* Oven voorverwarmen op 180°C.
* Doe de bramen of frambozen in een kommetje, samen met de 3 el earl grey thee.
* Verwarm de slagroom in een pannetje, samen sinaasappelschil.
* Maak een beslag van de eieren, ahornsiroop, bloem, vanillepoeder en ricotta.
* Voeg hier de room aan toe (zonder de sinaasappelschil).
* Giet het beslag in een vorm.
* Verdeel de bramen over het beslag.
* Bak 40-45 minuten bij 180°C.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten