2 personen
- 1.5 dl melk
- 100 g patisseriebloem
- ½ theelepel bakpoeder
- 1 ei
- ½ theelepel bakpoeder
- 1 ei
- ½ eetlepel vanillesuiker
- 25 g boter
- 75 g blauwe bessen
- esdoornsiroop (maple syrup)
- 75 g blauwe bessen
- esdoornsiroop (maple syrup)
- blender
* Giet de melk in de beker van de blender, voeg de bloem, bakpoeder, het ei en de vanillesuiker toe.
* Smelt de boter en giet in de beker.
* Mix tot een glad beslag.
* Strooi de bosbessen in het beslag en meng voorzichtig.
* Gebruik een kleine pollepel om het beslag van de pannenkoekjes met bessen (ca. 12 cm diameter) in de pan te gieten.
* Strooi eventueel nog wat extra bosbessen op de (ongebakken) pannenkoek.
* Laat de onderzijde goudbruin bakken en keer elk pannenkoekje vervolgens om.
* Serveer de warme pancakes met wat esdoornsiroop.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten