Pagina's

dinsdag 6 november 2012

Ajuinconfìjt met frambozen

- 1 kg rode ajuin
- tijm
- peper en zout
- 1 liter frambozensap
- 150 ml azijn
- 1/4 liter droge witte wijn
- 1 kg minuutsuiker 


* Ajuin licht laten aanstoven in olie
* Tijm, peper en zout toevoegen.

* Frambozensap, azijn en witte wijn toevoegen.
* Laten opkoken. 

* De minuutsuiker toevoegen, aan de kook brengen en 4 minuten laten koken.

* Naar eigen smaak nog wat azijn, suiker of wat witte wijn toevoegen.


* In gesteriliseerde potjes doen, afsluiten met twist-off deksel en laten afkoelen op een vochtige doek.

* Lekker als aperitief hapje met een vleesbereiding of als garnituur bij een stoofschotel.

Bron
Fancy Fruit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten