- 2 uien
- 1 grote pastinaak
- 2-3 wortelen
- 1 kleine pompoen
- 2 takjes selderij of 1/4 knolselder
- 2 teentjes knoflook
- 2 liter groentebouillon
- 1 laurierblad
- tijm
- peper en zout
- fijngesnipperd bieslook
* De groenten grof snijden.
* Ajuin aanstoven tot hij glazig wordt.
* De overige groenten toevoegen en ca. 5 minuten laten meestoven.
* Bouillon, tijm en laurier toevoegen en ca. 30 minuten laten koken tot alle groenten zacht zijn.
* De soep mixen en versieren met fijngesnipperde bieslook.
Tips:- 1 kleine pompoen
- 2 takjes selderij of 1/4 knolselder
- 2 teentjes knoflook
- 2 liter groentebouillon
- 1 laurierblad
- tijm
- peper en zout
- fijngesnipperd bieslook
* De groenten grof snijden.
* Ajuin aanstoven tot hij glazig wordt.
* De overige groenten toevoegen en ca. 5 minuten laten meestoven.
* Bouillon, tijm en laurier toevoegen en ca. 30 minuten laten koken tot alle groenten zacht zijn.
* De soep mixen en versieren met fijngesnipperde bieslook.
- Versieren met garnalen of stukjes kip.
- Laat ca. 1-2 eetlepels kerriepoeder met de groenten meestoven.
- Versier met 4 theelepels geroosterde komijnzaadjes.
Bron:
- Laat ca. 1-2 eetlepels kerriepoeder met de groenten meestoven.
- Versier met 4 theelepels geroosterde komijnzaadjes.
Bron:
Geen opmerkingen:
Een reactie posten