- 1 middelgrote courgette
- 2 tomaten
- 1 kleine ui
- 1 klein teentje knoflook
- 200 - 300 g rundergehakt
- 200 ml room
- 250 g pasta
- 50 g geraspte kaas
- cayennepeper of tabasco
* Bak het gehakt rul.
* Snijd de courgette in blokjes.
* Ontvel de tomaten, verwijder de pitjes en snijd ze in grove stukken.
* De ui fijnsnipperen.
* Fruit de ui en de courgetteblokjes in de olijfolie.
* Voeg de tomaten en look toe wanneer de ui en courgette glazig beginnen worden.
* Kruid met cayennepeper of tabasco.
* Laat nog ca. 15 minuten verder stoven, voeg dan het gebakken gehakt en de room toe.
* Op smaak brengen met peper, zout en eventueel tabasco.
* Kook ondertussen de pasta gaar. Dien deze op in diepe borden, overgiet met de saus en bestrooi met de geraspte kaas.
* Ontvel de tomaten, verwijder de pitjes en snijd ze in grove stukken.
* De ui fijnsnipperen.
* Fruit de ui en de courgetteblokjes in de olijfolie.
* Voeg de tomaten en look toe wanneer de ui en courgette glazig beginnen worden.
* Kruid met cayennepeper of tabasco.
* Laat nog ca. 15 minuten verder stoven, voeg dan het gebakken gehakt en de room toe.
* Op smaak brengen met peper, zout en eventueel tabasco.
* Kook ondertussen de pasta gaar. Dien deze op in diepe borden, overgiet met de saus en bestrooi met de geraspte kaas.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten