4 personen
- 80 g Parmezaanse kaas (in blok)
- 60 g basilicum
- 1 teentje look
- 15 cl olijfolie
- 1⁄2 citroen
- 60 g pijnboompitten
- peper en zout
- 80 g Parmezaanse kaas (in blok)
- 60 g basilicum
- 1 teentje look
- 15 cl olijfolie
- 1⁄2 citroen
- 60 g pijnboompitten
- peper en zout
* De pijnboompitjes, stukjes Parmezaanse kaas, de gepelde look en een flinke portie verse basilicum in de blender doen.
* Schenk er ten slotte de olijfolie bij en mix alles op volle toeren tot een gladde pesto.* Voeg nu het sap van de citroen toe en kruid de pesto met een snuifje zout en wat peper van de molen.
* Proef de saus en kruid ze naar smaak bij.
Bron:
http://www.een.be/programmas/dagelijkse-kost/recepten/pesto
Geen opmerkingen:
Een reactie posten