Pagina's

zaterdag 17 augustus 2013

Salade met zalm en boontjes

4 personen

- 4 eieren
- 150 g prinsessenbonen
- rucola

- ijsbergsla
- 8 aperitieftomaatjes
- 1/2 komkommer
- 2 blikjes zalm
- 8 olijven
- olijfolie
- bieslook
- peper & zout


* Kook de eieren gedurende negen minuten. 
* Laat ze schrikken in ijskoud water, pel ze en halveer ze. 
* Blancheer de prinsessenbonen een vijftal minuten in gezouten kokend water. 
* Giet af en spoel met koud water. 

* Laat de zalm uitlekken.
* Snij de aperitieftomaatjes en de komkommer in schijfjes.

* Schik de rucola en ijsbergsla op een diep bord. 
* Verdeel de zalm over de salade. 
* Voeg de prinsessenbonen, aperitieftomaatjes, komkommers en eieren toe. 
* Werk af met de olijven. 
* Besprenkel met olijfolie en kruid met peper, zout en gesnipperde bieslook.

Bron:
http://nl.aldi.be/aldi_salade_met_zalm_en_boontjes_180.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten