- 2 eetlepels amandelschilfers
- 1 grote rijpe mango of 2 kleine mango`s
- 2 eetlepels sinaasappelsap
- 250 gram mascarpone
- 50 g vanillesuiker
- 2 eetlepels sinaasappellikeur
- 250 gram mascarpone
- 50 g vanillesuiker
- 2 eetlepels sinaasappellikeur
* Rooster de amandelschilfers in een droge koekenpan onder voortdurend schudden. Laat afkoelen.
* Schil de mango en snij deze in grove stukken.
* Pureer de mango samen met het sinaasappelsap met de staafmixer.
* Voeg de vanillesuiker en sinaasappellikeur bij de mascarpone en klop dit even op tot een gladde massa.
* Verdeel de mascarpone over 4 glazen en daarbovenop de mangomousse.
* Bestrooi met het geroosterde amandelschaafsel.
Bron:
http://www.smulweb.nl/recepten/1362469/Mangomousse-met-mascarpone
* Schil de mango en snij deze in grove stukken.
* Pureer de mango samen met het sinaasappelsap met de staafmixer.
* Voeg de vanillesuiker en sinaasappellikeur bij de mascarpone en klop dit even op tot een gladde massa.
* Verdeel de mascarpone over 4 glazen en daarbovenop de mangomousse.
* Bestrooi met het geroosterde amandelschaafsel.
Bron:
http://www.smulweb.nl/recepten/1362469/Mangomousse-met-mascarpone
Geen opmerkingen:
Een reactie posten