- 4 zalmfilets van ongeveer 125 gr per stuk
- 200 g Nieuw-Zeelandse spinazie
- 75 g roomboter, op kamertemperatuur
- 75 g chorizo
- 1 kleine hand verse dille
- beetje bieslook en peterselie
- 1 volle theelepel mosterd
- zout, peper
- viskruiden
* Oven voorverwarmen op 200°C (180°C warmeluchtoven).
* Chorizo fijnhakken
* Dille, bieslook en peterselie fijnsnijden.
* Meng de boter met de chorizo, dille, bieslook, peterselie en mosterd.
- viskruiden
* Oven voorverwarmen op 200°C (180°C warmeluchtoven).
* Chorizo fijnhakken
* Dille, bieslook en peterselie fijnsnijden.
* Meng de boter met de chorizo, dille, bieslook, peterselie en mosterd.
* Leg in het midden van elk vel een kwart van de Nieuw-Zeelandse spinazie en leg hierop een stuk zalm.
* Kruid de zalm met viskruiden en peper.
* Verdeel het botermengsel erover en vouw de pakketjes dicht.
* Bak ze in de oven in ca. 20 minuten gaar of 15-20 minuten op de BBQ.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten