6 personen
- 4 marsrepen
- 50 ml melk
- 2 - 4 eetlepels cacaopoeder
- 50 g walnoten
- 150 ml room
- 3 eiwitten
- chocoladeschaafsel van witte chocolade
* De marsrepen in stukjes snijden en de walnoten in stukjes hakken.
*
Giet de melk in een pan met dikke bodem, voeg de stukjes mars, de
gehakte noten en de cacaopoeder toe en laat opwarmen op een laag
vuurtje.
* Laten de mars langzaam smelten onder voortdurend roeren.
* Eenmaal gesmolten een laten afkoelen onder regelmatig roeren.
* Klop ondertussen de room stijf.
* In een andere kom klop je de eiwitten stijf.
* Spatel eerst de room en vervolgens het eiwit voorzichtig onder de gesmolten marsrepen.
* Schep de mousse in schaaltjes, laat opstijven en decoreer voor het opdienen met room en chocoladeschaafsel.
Tip:
- Vervang de mars door Snickers of Milky Way
Bron:
http://www.junnekesrecepten.be/recept/525
Geen opmerkingen:
Een reactie posten