4 personen
- 4 el fijngesneden ijsbergsla
- 4 eieren
- 1 el mayonaise
- 1 el crème fraîche
- 1 tl gedroogde dille
- 50 g gerookte zalm
- 4 eieren
- 1 el mayonaise
- 1 el crème fraîche
- 1 tl gedroogde dille
- 50 g gerookte zalm
- sap van 1 citroen
- paar sprietjes bieslook
- paar sprietjes bieslook
* Eieren hard koken en fijn hakken.
* Zalm in reepjes snijden.
* Bieslook in ringen snijden.
* Meng in een kom de fijngehakte eieren met de mayonaise, crème fraîche en dille.
* Breng op smaak met zout en peper.
* Verdeel de ijsbergsla over de glaasjes en schep hier bovenop de eiersalade.
* Verdeel de ijsbergsla over de glaasjes en schep hier bovenop de eiersalade.
* Garneer met de reepjes gerookte zalm.
* Druppel een klein beetje citroensap over de zalm en bestrooi met wat bieslook.
* Serveer direct.
* Serveer direct.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten