Pagina's

maandag 29 november 2021

Eiersalade met zalm in een glaasje

4 personen

- 4 el fijngesneden ijsbergsla
- 4 eieren
- 1 el mayonaise
- 1 el crème fraîche
- 1 tl gedroogde dille
- 50 g gerookte zalm
- sap van 1 citroen
- paar sprietjes bieslook

* Eieren hard koken en fijn hakken.

* Zalm in reepjes snijden.
 
* Bieslook in ringen snijden. 
 
* Meng in een kom de fijngehakte eieren met de mayonaise, crème fraîche en dille. 
 
* Breng op smaak met zout en peper.

* Verdeel de ijsbergsla over de glaasjes en schep hier bovenop de eiersalade. 
 
* Garneer met de reepjes gerookte zalm. 
 
* Druppel een klein beetje citroensap over de zalm en bestrooi met wat bieslook.

* Serveer direct. 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten