8 personen
- 15 grote eieren
- 200 gram gerookte zalmfilet
- 1 sjalotje
- 200 ml crème fraîche
- 3 flinke eetlepels remouladesaus
- 200 gram gerookte zalmfilet
- 1 sjalotje
- 200 ml crème fraîche
- 3 flinke eetlepels remouladesaus
- 4 eetlepels gehakte peterselie
- slablaadjes om te garneren
- slablaadjes om te garneren
* Eieren hard koken, laten afkoelen en in grove stukken snijden.
* Snipper het sjalotje heel fijn.
* Snij de zalmfilet in kleine stukjes. Bewaar iets voor de garnering.
* Roer de crème fraîche en de remouladesaus door elkaar.
* Voeg 3 eetlepels peterselie hier aan toe.
* Roer de saus voorzichtig door de eieren.
* Voeg eventueel nog wat zout, peper of remouladesaus toe.
* Leg wat slabladeren op een platte schaal.
* Verdeel de eiersalade erover en garneer met wat zalmsnippers en peterselie.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten