- 1 blikje gecondenseerde melk (koud)
- 500 ml slagroom (koud)
- 200 - 400 gram diepvriesframbozen
- 2 - 4 eetlepels suiker
- frambozen om te garneren
- 500 ml slagroom (koud)
- 200 - 400 gram diepvriesframbozen
- 2 - 4 eetlepels suiker
- frambozen om te garneren
* Verwarm de frambozen met twee eetlepels suiker en breng tegen de kook aan.
* Pureer vervolgens met een staafmixer tot een gladde saus, eventueel zeven. Goed laten afkoelen.
* De slagroom lobbig kloppen en mengen met de gecondenseerde melk en de koude frambozencoulis.
* Giet het mengsel in een kom en plaats in de diepvriezer.
* In de diepvries blijft het ijs 3 maanden goed.
* Opdienen met enkele verse frambozen of frambozencoulis.
Bron: Allerhande
Geen opmerkingen:
Een reactie posten