4 personen
- 2 el olijfolie
- 2 uien
- 400 g pizzadeeg of een rol bladerdeeg
- 125 g crème fraîche
- 150 g gerookte reepjes bacon
- 250 g cherrytomaatjes
- 2 uien
- 400 g pizzadeeg of een rol bladerdeeg
- 125 g crème fraîche
- 150 g gerookte reepjes bacon
- 250 g cherrytomaatjes
- 4 eieren
- bieslook
- (geraspte kaas)
1 bakplaat
* Oven voorverwarmen op 220 °C.
* Bak de uienringen in 5 min. zacht en glazig in de olijfolie.
* Rol intussen het deeg met het bakpapier uit en leg op de bakplaat.
* Bestrijk het deeg met de crème fraîche.
* Verdeel er de uienringen, baconreepjes en cherrytomaatjes over.
* Maak in de vulling 4 ‘kuiltjes’. Breek boven elk kuiltje een ei.
* Bestrooi de taart met peper naar smaak (en geraspte kaas).
* Bak de plaattaart in de voorverwarmde oven in 15 - 20 min. gaar.
* Bestrooi de gebakken taart met 2 el fijngehakte bieslook.
Bron: Jumbo
Geen opmerkingen:
Een reactie posten