6 personen
- 5 eieren
- klein sjalotje (of een halfje)
- 3 eetlepels mayonaise
- 1/2 theelepel mosterd
- zout, peper
- kerriepoeder
- scheutje koffieroom, yoghurt of crème fraîche
- 1 eetlepel (gedroogde) bieslook
* Hardgekookte eieren fijnprakken.
* Sjalotje zeer fijn snipperen.
* De mayonaise vermengen met de bieslook, het sjalotje (niet te veel ui!), de mosterd, scheutje koffieroom, beetje zout peper en de kerriepoeder.
* Tot sausje roeren.
* De fijn geprakte eieren toevoegen.
* Ongeveer 1/2 uurtje laten intrekken.
* Lekker op een pistolet met een plakje gerookte zalm of oude kaas.
Bron: https://www.smulweb.nl/recepten/340758/eiersalade
* Lekker op een pistolet met een plakje gerookte zalm of oude kaas.
Bron: https://www.smulweb.nl/recepten/340758/eiersalade
Geen opmerkingen:
Een reactie posten