Pagina's

zondag 5 augustus 2012

Aardappel-Sperziebonen-Tomatensalade met mosterddressing

2 personen

- 250 gram nieuwe aardappels, geschild
- 200 gram sperziebonen
- 9 cherrytomaatjes
- 1-2 koffielepels mosterd
- 1 el olijfolie
- 2 el magere yoghurt
- 1 el mayonaise
- versgemalen peper
- handvol verse peterselie

* Schil de aardappels en snijd ze in stukken. 
* Kook ze gaar, giet af en laat nog even droogstomen.

* Kook de bonen beetgaar (ca. 10 minuten).
* Giet de bonen af en laat afkoelen.
* Snijd de trostomaatjes doormidden.

* Maak een dressing van de mosterd, mayonaise, olijfolie en yoghurt.  
* Snijd de peterselie fijn en roer erdoor. 
* Breng op smaak met wat versgemalen peper. 

* Schep de aardappels, bonen en tomaatjes door de dressing.

Bron:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten