8 personen
- 1 bloemkool
- 2 courgettes
- 4 teentjes
knoflook
- 2 - 4 uien
- 4 kippenbouillonblokje
- 2 liter water
- 1/2 TL (2.5 ml) currypoeder
- gerookte zalm
- peper en zout
* Snijd de bloemkool in roosjes en de ongeschilde courgette in stukjes.
* Snipper de knoflook en het sjalotje fijn.
* Ui aanstoven, knoflook toevoegen en even laten meestoven.
* Courgette en bloemkool bij de ui/knoflook voegen en laten meestoven.
* Water, bouillonblokjes en curry toevoegen. Aan de kook brengen en ca. 20 minuten laten koken.
* Soep mixen en op smaak brengen met peper en zout.
* Schep de soep in borden en versier met stukjes gerookte zalm en wat gemalen peper.
Bron:
Geen opmerkingen:
Een reactie posten