4 personen
* Laat de yoghurt 4 uur uitlekken in de gootsteen.
- 1 l volle yoghurt
- 1/2 liter pot ontpitte kersen op siroop
- kaneel
* Laat de yoghurt 4 uur uitlekken in de gootsteen.
* Zeef de kersen en bewaar de siroop.
* Meng de kersen met 3 el van de siroop en kaneelpoeder naar smaak en verdeel dit over 4 glazen.
* Schep de dikke yoghurt uit de doek, klop het luchtig en verdeel het over de kersen in de glazen.
Variatie:
- 1/2 l volle yoghurt
- 1/4 liter pot ontpitte kersen op sap
- kaneel
- 2 blaadjes gelatine
* Gelatineblaadjes weken in koud water.
* Kersensap opwarmen, kruiden met kaneel en de gelatineblaadjes in het warme sap laten smelten.
* Yoghurt mengen met de ontpitte kersen en kersensap.
* Giet de yoghurt in glazen en laat afkoelen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten