3-4 personen
- 4 wortels
- 2 bosuien
- 1 komkommer
- 3 theelepels roomkaas
- klein takje verse dille
- halve citroen (ca. 15 ml)
- 1 theelepel mayonaise
- 1,5 eetlepel olijfolie
- snufje zout en peper
- 2 bosuien
- 1 komkommer
- 3 theelepels roomkaas
- klein takje verse dille
- halve citroen (ca. 15 ml)
- 1 theelepel mayonaise
- 1,5 eetlepel olijfolie
- snufje zout en peper
* Schoongemaakte wortels koken gedurende ca. 2 minuten en direct spoelen met koud water.
* Deze wortels grof raspen.
* Snijd de komkommer in kleine blokjes en de bosuien in dunne plakjes.
* Meng dit
allemaal door elkaar.
* Meng de roomkaas met het sap van een halve
citroen, de mayonaise, olijfolie, verse dille en een snufje zout en peper.
* Als
je de dressing nog iets te dik vindt, kan je eventueel nog een heel klein
scheutje water toevoegen en het dan opnieuw doorroeren.
* Meng de ‘dressing’ door de salade en serveer deze bij lekkere
gebakken aardappeltjes en bijvoorbeeld een stukje vis.
Tip:
- Vervang de dille door peterselie en/of de bosui door peterselie.
Bron:
Geen opmerkingen:
Een reactie posten