Pagina's

donderdag 30 augustus 2012

Coleslaw (koolsalade) I


- 450 gram witte kool of spitskool, fijngesneden
- 75 gram worteltjes, in dunne reepjes
- 1 sjalotje, gesnipperd


Dressing :
- 60 ml melk
- 60 ml karnemelk
- 125 gram mayonaise
- 1½ eetlepel azijn
- 1½ eetlepel citroensap
- 50 gram suiker (of meer naar smaak)
- ½ theelepel zout
- snuf peper

* Doe de witte kool, wortel en sjalot in een kom. 

* Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar. 

* Meng door het koolmengsel. 

* Zet afgedekt een paar uur in de koelkast. De dag ervoor maken is nog lekkerder. 


* Blijft een aantal dagen goed in de koelkast.


Bron:
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2009/08/coleslaw-koolsalade.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten