Pagina's

woensdag 22 augustus 2012

Mosselsaus

- 3 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel azijn of citroen
- 1,5-2 eetlepels mosterd
- peper en zout
- viskruiden
- currypoeder
- water

* Mayonaise, azijn en mosterd goed door elkaar mengen en eventueel aanlengen met wat water.
* Op smaak brengen met wat peper en viskruiden.

* Een eetlepel mosselvocht in een kommetje doen en daar de saus toevoegen. 
* Eventueel een beetje currypoeder toevoegen. 

=================================================
  
- 4 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels room
- 1 eetlepels mosterd
- 1 eetlepels citroensap
- peper van de molen
- (gezeefd mosselnat)

* Mayonaise, mosterd, citroensap en room door elkaar roeren en eventueel aanlengen met wat mosselnat.
* Op smaak brengen met peper (en viskruiden).

=================================================


- 5 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel gehakte dille
- 1 eetlepel mosterd
- 1 eetlepel witte wijn
- grof gemalen peper
- een beetje lookpasta

*  Mayonaise, dille, mosterd, witte wijn en lookpasta goed door elkaar roeren en eventueel aanlengen met wat water of mosselnat.   

* In aparte kommetjes doen, met een klein takje peterselie en naast de borden op tafel zetten.

===============================================================
4 pers

- 6 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels graanmosterd
- 1 theelepel currypoeder

* De mayonaise in een potje doen, er de graanmosterd en de currypoeder bijvoegen en mengen.
* Naar smaak meer of minder curry toevoegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten