- 1 rijpe cavaillon meloen
- 250 gr. surimi
- sla
Saus:
- 1 1/2 dl. slagroom
- 6 el. mayonaise
- 1 el. citroensap
- 1 tl.
paprikapoeder
- 1/2 tl.
tabasco
- 1/2 tl.
worcestershiresaus
- 1 el. fijngehakte bieslook
- 2 el. tomatenpuree of ketchup
- schijfjes citroen
- enkele cherrytomaatjes
* Snij de meloen in stukjes of maak meloenbolletjes.
* Snij de surimi in stukjes.
* Schoongewassen sla in stukjes scheuren.
* Room stijfkloppen.
* Mayonaise, citroensap, paprikapoeder, tabasco, worcestershiresaus, tomatenpuree en
bieslook door de stijfgeklopte room roeren.
* Verdeel de sla over 4 borden.
* Schep hierop de meloenbolletjes en de surimi en overgiet met de saus.
* Versier met een schijfje citroen en enkele gehalveerde kerstomaatjes.
Tips:
- Vervang de surimi door krab, zalm of tonijn.
- Vervang de room door dikke yoghurt.
- Een scheutje cognac, whisky, of sherry aan de saus toevoegen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten