4 personen
- 1 bloemkool, in roosjes
- 250 g gehakt
- olijfolie
- zout en peper
- nootmuskaat
- peterselie, fijngehakt
- 1 teentje knoflook, uitgeperst
- geraspte kaas bijv. Parmezaanse kaas
- 3 tomaten
- 1 paprika
* De bloemkool koken gedurende ca. 8 minuten.
* Tomaten ontvellen, paprika schillen en in plakjes snijden.
* Het gehakt aanbakken en kruiden met peper, zout, nootmuskaat, peterselie en knoflook.
* Een ovenschaal inwrijven met olie.
* Leg de bloemkoolroosjes in de ovenschaal, met daarbovenop het gehakt de plakken tomaat en de paprika.
* Bestrooi met geraspte kaas.
* Dek de schotel af aluminiumfolie en zet hem ca. 45 minuten in de oven bij 180 °C.
Bron:
http://www.lekkertafelen.nl/recepten/bloemkool-met-gehakt/
Geen opmerkingen:
Een reactie posten