4 personen
- 600 - 700 g bloemkool, in grote roosjes
- 1/2 bouillonblokje (groenten of kruiden)
- 70 - 100 g magere spekblokjes
- 250 - 300 g prei, in dunne ringen gesneden
- 250 ml kaassaus
- 1 bol mozzarella in plakken
* Verwarm de oven voor op de grillstand.
* Kook de bloemkool in 8-10 minuten in ruim water met het bouillonblokje beetgaar.
* De spekblokjes bakken tot ze knapperig zijn.
* De prei 3-4 minuten meebakken.
* Maak de kaassaus.
* Schep de bloemkool in een ingevette ovenschaal en verdeel de prei en spekjes erover.
* Schenk de saus erover en leg de Mozzarella erop.
* Strooi er wat peper over en laat de schotel onder de hete grill in 4-5 minuten goudbruin kleuren.
Tips :
- Lekker met bijv. rösti
Bron:
Maggi
Geen opmerkingen:
Een reactie posten