Pagina's

vrijdag 7 september 2012

Omelet met zalm en bieslook

2 personen

- 4 eieren
- 1 eetlepel verse bieslook, fijngesneden
- 50 gram gerookte zalm
- peper

* De eieren loskloppen en de fijngesneden bieslook toevoegen.
* Kruiden met peper naar smaak. Opletten met zout.

* Bak de omelet.

* Schep de zalm op de gebakken omelet en vouw deze dubbel.

Bron:
http://www.mijnreceptenboek.nl/recept/ontbijtgerechten/omelet-met-zalm-en-bieslook-20114.html

Variatie:

* Sla de eieren kapot boven de pan en blijf er flink in roeren. 
* Voeg direct de zalm toe. 
* Laat de eieren bakken in de pan totdat al het ei 'gestold' is. 
* Laat de eieren niet te lang bakken, dan wordt het droog.

Bron:
http://www.mijnreceptenboek.nl/recept/ontbijtgerechten/klopei-met-zalm-5606.html 

Tips:
- Lekker met geroosterd brood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten