2 personen
- 4 eieren
- 1 eetlepel verse bieslook, fijngesneden
- 50 gram gerookte zalm
- peper
* De eieren loskloppen en de fijngesneden bieslook toevoegen.
* Kruiden met peper naar smaak. Opletten met zout.
* Bak de omelet.
* Schep de zalm op de gebakken omelet en vouw deze dubbel.
Bron:
http://www.mijnreceptenboek.nl/recept/ontbijtgerechten/omelet-met-zalm-en-bieslook-20114.html
Variatie:
* Sla de eieren kapot boven de pan en blijf er flink in roeren.
* Voeg direct de zalm toe.
* Laat de eieren bakken in de pan totdat al het ei 'gestold' is.
* Laat de eieren niet te lang bakken, dan wordt het droog.
Bron:
http://www.mijnreceptenboek.nl/recept/ontbijtgerechten/klopei-met-zalm-5606.html
Tips:
- Lekker met geroosterd brood.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten