4 personen
- 7-8 aardappelen
- 1 ui
- 1 bloemkool
- 400 gr. gehakt
- 4 eetlepels currypoeder
- peper & zout
- 200 g. geraspte kaas
- 400 ml kaassaus
* Aardappelpuree maken.
* Bloemkool in roosjes verdelen en bijna gaar koken.
* Ui fijnsnijden en even bakken.
* Gehakt mengen met de currypoeder, zout en peper en gaar bakken.
* Schep de aardappelpuree in een ovenschotel.
* Giet daarover het gebakken gehakt en ui.
* Daarop de bloemkoolroosjes leggen en overgieten met de kaassaus.
* Bestrooi met de geraspte kaas.
* Zet dit nu een 10-tal minuten in de oven, op het laatst de grill aan.
* Alles kan evt. al van te voren klaargemaakt en gekookt worden. (30 min. in een op 180°C in een voorverwarmde oven)
Variatie:
- Bestrooi de ovenschotel met geraspte kaas en gerookte spekblokjes.
Bron: http://www.smulweb.nl/recepten/1310034/Oma-idas-cauliflower-pie
Geen opmerkingen:
Een reactie posten