- ca. 200 gr gekookte aardappelen
- 2 eieren
- 2 eetlepels geraspte kaas
- 2 eetlepels platte peterselie
- 2 eetlepels olie
* De gekookte aardappelen fijnprakken.
- 2 eieren
- 2 eetlepels geraspte kaas
- 2 eetlepels platte peterselie
- 2 eetlepels olie
* De gekookte aardappelen fijnprakken.
* Eieren loskloppen.
* Peterselie fijnhakken.
* Meng de aardappelen, de kaas en de peterselie onder de losgeklopte eieren.
* Kruiden naar smaak.
* Verwarm de olie.
* Kruiden naar smaak.
* Verwarm de olie.
* Schep hoopjes aardappelmengsel in de hete olie.
* Bak de aardappelkoekjes tot ze stevig en krokant zijn.
Bron: Aardappelkoekjes van gekookte aardappelen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten