- 3 eieren
- 3 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels geraspte kaas
- 1 theelepel kerriepoeder
- peper
- 5 sneetjes volkorenbrood
- boter
- 5 rechthoekige plakjes ham
- 3 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels geraspte kaas
- 1 theelepel kerriepoeder
- peper
- 5 sneetjes volkorenbrood
- boter
- 5 rechthoekige plakjes ham
* Kook de eieren in ca. 10 minuten hard. Pel de eieren en prak ze heel fijn.
* Meng de mayonaise, geraspte kaas en kerriepoeder erdoor.
* Breng de salade op smaak met peper.
* Snijd de korstjes van de sneetjes brood en rol ze in de lengte iets uit.
* Bestrijk de sneetjes heel dun met boter en leg de plakjes ham erop.
* Bestrijk de ham met de eiersalade en rol de sneetjes brood in de lengte stevig op.
* Rol elk rolletje stevig in plastic folie en leg de rolletjes minstens 2 uur in de koelkast.
* Verwijder de plasticfolie en snijd de rolletjes in dunne plakjes.
* Rangschik de sandwichrolletjes dakpansgewijs op een schaal.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten