- 2 lente-uien
- augurk
- 100 gr hamreepjes
- 100 gr hamreepjes
- 4 boterhammen
- 5 gr bieslook
- 1 zakje rucola
Saus
* Rooster de boterhammen en beleg ze met rucola en de salade.
- 5 gr bieslook
- 1 zakje rucola
Saus
- 2 el Griekse yoghurt
- 1 el mayonaise
- 1 tl Dijonmosterd
- peper
- 1 el mayonaise
- 1 tl Dijonmosterd
- peper
* Eieren hard koken en in plakjes snijden.
* Lente-ui in dunne ringen snijden en augurk fijn hakken.
* Meng de yoghurt met de mayonaise, mosterd en peper in een grote kom.
* Meng de yoghurt met de mayonaise, mosterd en peper in een grote kom.
* De eieren met de ham, lente-ui en augurk onder de saus scheppen.
* Rooster de boterhammen en beleg ze met rucola en de salade.
* Bieslook fijn knippen en over de belegde boterhammen strooien.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten