- 200 gr tortellini met kaas
- 1 puntpaprika
- 1 rode ui
- 1 puntpaprika
- 1 rode ui
- 200 g tomatenpassata
- 4 el kruidenroomkaas
- 4 el kruidenroomkaas
- 100 g mozzarella
- 0.5 tl cayennepeper
- 1 tl Italiaanse kruiden
- geraspte kaas
- rucola of basilicum
- 0.5 tl cayennepeper
- 1 tl Italiaanse kruiden
- geraspte kaas
- rucola of basilicum
* Oven voorverwarmen op 180 °C.
* Kook de tortellini volgens de instructies op de verpakking.
* Snijd de paprika in kleine blokjes en snipper de ui.
* Doe een klein scheutje olie in een pan en fruit de ui en paprika aan voor 5 minuten.
* Doe de de kruidenroomkaas, tomatenpassata en kruiden erbij.
* Zodra de roomkaas is gesmolten roer je de tortellini door de saus.
* Doe de inhoud van de pan daarna in een ovenschaal, strooi er wat geraspte kaas en stukjes mozzarella over en zet nog even 10-15 minuten in de oven bij 180 °C totdat de kaas gesmolten is.
* Werk af met basilicum of serveer met wat rucola.
Variatie:
- Leg stukjes mozzarella en de zalmfilets op de tortellini en besprenkel met olijfolie en peper.
- Een scheutje madeira toevoegen.
Airfryer: 10-15 min./ 160°C.
Bron: Tortellini bake met tomatensaus, kruidenkaas en zalm - Libelle Lekker
Geen opmerkingen:
Een reactie posten