- 4 eieren
- 150 gr. kristalsuiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 200 gr. roomkaas
- 180 ml zonnebloemolie
- 250 gr. bloem
- 1 zakje bakpoeder
- 1/2 tl. kaneel
- 2 appels
- 100 gr. amandelschaafsel
Oven voorverwarmen op 180°C.
- 150 gr. kristalsuiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 200 gr. roomkaas
- 180 ml zonnebloemolie
- 250 gr. bloem
- 1 zakje bakpoeder
- 1/2 tl. kaneel
- 2 appels
- 100 gr. amandelschaafsel
Oven voorverwarmen op 180°C.
* Klop in een ruime kom de eieren, kristalsuiker, vanillesuiker tot de eieren lichtgeel worden.
* Roomkaas en zonnebloemolie toevoegen en kloppen tot het geheel gemengd is.
* Zeef de bloem, bakpoeder en de kaneel erbij en klop verder op lage snelheid.
* Giet het beslag in een ingevette bakvorm, verdeel de appelstukjes bovenop en druk ze lichtjes aan.
* Strooi de amandelschaafsel boven de appels en bak de cake in 30-40 minuten goudbruin en gaar.
* Laat de cake voor 10 minuten afkoelen in de vorm en haal de cake er daarna uit.
Airfrayer: 20 minuten op 170°C.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten