- 200 g aardappelen
- 1 stengel selder
- 1 teentje knoflook
- 1 l groentebouillon
- 100 g roomkaas
- 1 l groentebouillon
- 100 g roomkaas
- olijfolie
- 4 takjes peterselie
- nootmuskaat
- peper en zout
* Schil de koolrabi en de aardappelen en snij ze in blokjes.
- nootmuskaat
- peper en zout
* Schil de koolrabi en de aardappelen en snij ze in blokjes.
* Maak de selder schoon en snij in boogjes.
* Pel en snipper de knoflook.
* Stoof de groenten en de knoflook aan.
* Stoof de groenten en de knoflook aan.
* Blus met de bouillon en breng aan de kook.
* Dek af en laat 30 minuten sudderen, of tot de groenten zacht zijn.
* Mix de soep fijn.
* Mix de soep fijn.
* Roer er de roomkaas door en laat opnieuw goed verwarmen, maar niet meer koken.
* Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
* Werk af met peterselie.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten